Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Σύντομο Βιογραφικό μου

ΤΣΑΒΑΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας.
•  Ενασχόληση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και πρώην ποδοσφαιριστής της Γαλλικής Creteil
• Σπουδές Γαλλικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης και του SAINT DENIS – Παρισίων.
• Σπουδές MAITRISE DEA 3 DEGRES (Έρευνας και Μελέτης) Σύγχρονης Φιλολογίας Νομικών και Πολιτικών Επιστημών.
• Μεταπτυχιακό στην Γλωσσολογία στο SAINT DENNIS PARIS 8
• Πτυχίο Αγγλικών CERTIFICATE OF PROFICIENCY IN ENGLISH
• Πτυχίο Πληροφορικής CAMBRIDGE IN IT SKILLS
• Κατάρτηση-Εκπαίδευση
Σύγχρονες τάσεις στην Εκπαίδευση και Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στα πλαίσια της ΕΕ.
Επίδραση αυτών στην επιστήμη της Διδακτικής
• Κατάρτηση-Εκπαίδευση Αξιολόγηση Μαθητή και Διαπολιτισμική Εκπαίδευση.
• Κατάρτηση-Εκπαίδευση Θεωρίες Μάθησης, Κίνητρα Μάθησης, Μαθησιακές Δυσκολίες, Δημιουργικότητα Μαθητών.
• Κατάρτηση-Εκπαίδευση Αναβάθμιση Ενιαίου Λυκείου
• Κατάρτηση-Εκπαίδευση Αγωγή του Καταναλωτή στα Σχολεία
• Κατάρτηση Ευρωπαϊκά Προγράμματα ΣΩΚΡΑΤΗΣ-COMENIUS
• Κατάρτηση Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός
• Παιδαγωγική-Κατάρτηση Σύνταξη Παιδαγωγικού Ευρωπαϊκού Προγράμματος Grundtvig στο Μπορντό της Γαλλίας
• Κατάρτηση Κατάρτηση στην Πληροφορική (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας)
•Πιστοποίηση-Κατάρτηση Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας & των Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση.
• Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας (Κυκλοφοριακή Αγωγή)
•Εργασιακή Εξειδίκευση Εργασιακή Εξειδίκευση σε χώρες ΕΕ και Καναδά
Πιστοποιημένος - Εξιδείκευση στις σχολικές Βιβλιοθήκες.
Ιδιοκτήτης 2 κέντρων ξένων γλωσσών στην βόρεια Ελλάδα στην πόλη της Ξάνθης.
Νυν καθηγητής στα Τρίκαλα Θεσσαλίας.

26 σχόλια:

  1. Αγαπητοί φίλοι ,


    Το εργαστήριο μας σας ενημερώνει οτι κατασκευάζει αντίγραφα κοσμημάτων παραδοσιακών φορεσιών . Αν ενδιαφέρεστε να δείτε τη δουλειά μας επισκεφτείτε το blog μας

    http://ramiotisart.blogspot.com/p/blog-page_3344.html

    Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον .

    Με τιμή ,

    Θεοφάνης Ραμιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σας,
    Είμαι μαθήτρια του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος και θα ήθελα να επικινωνήσω με την κυρία Αρβελιέρ στα πλαίσια μιας σχολικής Έρευνας. Με θαυμασμό παρακολούθουμε την πορεία της και θα θέλαμε αν είναι δυνατόν να μας παραμέμψετε σε κάποιο e-mail , ώστε να έρθουμε σε επαφή μαζί της.

    Ευχαριστώ,
    Κέλσερ Νεφέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας, θα ήθελα και εγώ να έχω κάποιο mail, έτσι ώστε να επικοινωνήσω με την κ. Αρβελέρ, στο πλαίσιο ενός site ου διατηρώ.
    Κλεάνθης Αβραμίδης, 15 ετών, k.avramidis@windowslive.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακαλώ αν μπορείτε να μου αποστείλετε ένα email για επικοινωνία με την κ. Αρβελέρ. Σας ευχαριστώ.

    email επικοινωνίας: marios_sarantis@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυρία Αρβελέρ,

    Από χθες που διάβασα την συνέντευξη σας σε διάφορα ΜΜΕ, blog και ηλεκτρονικές εφημερίδες ήθελα να σας γράψω αυτό το μήνυμα, τα λόγια σας «Όταν μου λένε ότι υπάρχει κρίση, γελάω» με στοιχειώνουν, ειλικρινά μου είναι δύσκολο να ξεπεράσω το γεγονός ότι ένας άνθρωπος του πνευματικού σας κύρους και επιπέδου δυσκολεύεται να αντιληφθεί την οικτρή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει μεγάλη μερίδα της Ελληνικής κοινωνίας. Προσπάθησα να σας δικαιολογήσω στο μυαλό μου γιατί ζείτε στο εξωτερικό, δεν τα κατάφερα όμως. Και ξέρετε γιατί δεν τα κατάφερα, γιατί συνέχισα να διαβάζω την συνέντευξη σας όπου ούτε λίγο ούτε πολύ λέτε «Η Ευρώπη δεν είναι μόνο τα χρήματα που δίνει. Η Ευρώπη έχει υποχρεώσεις, αλλά και εμείς έχουμε υποχρεώσεις απέναντί της. Αν ρωτήσεις έναν Έλληνα ποιες είναι οι υποχρεώσεις που έχουμε απέναντι στην Ευρώπη, δεν θα σου απαντήσει κανείς.»

    Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάποιες πολύ απλές ερωτήσεις. Δεν θα μιλήσω για χρήματα που δανειστήκαμε ή που πάνε τα νέα δανεικά, όποιος θέλει μπορεί να βρει εύκολα τις απαντήσεις. Θα σας ρωτήσω όμως για κάποια πολύ ανθρώπινα, πανανθρώπινα θα τα χαρακτήριζα, δικαιώματα που θα ήθελα να τα απαντήσετε εάν γνωρίζεται ότι παραβιάζονται αυτή την στιγμή στην χώρα μας.

    Αξίζουν τα βρέφη στην Ελλάδα να πεινάνε γιατί οι γονείς τους δεν έχουν να τους δώσουν την απαραίτητη τροφή; Αξίζουν τα παιδιά μας να πηγαίνουν σχολείο και να μην έχουν δασκάλους και βιβλία; Αξίζει το 60% των νέων μας να μην έχει δουλειά και καμία ελπίδα να βρει δουλειά για τα επόμενα 5+ χρόνια; Αξίζει να έχουμε απολέσει την εθνική μας αξιοπρέπεια, μαζί με την ανθρώπινη μας αξιοπρέπεια, γιατί κάποια hedge funds διάλεξαν αυτόν τον «φτωχό», χρηματικά, τόπο για να παίξουν τα χρηματοπιστωτικά παιχνίδια τους; Αξίζουν καρκινοπαθείς, μικρά παιδιά και ηλικιωμένοι να τους διώχνουν από τα δημόσια νοσοκομεία; Αξίζουν να πεθαίνουν αβοήθητοι ασθενείς που έτυχε να μείνουν ανασφάλιστοι, στο όνομα μια δημοσιονομικής προσαρμογής που θα έκανε τον Χίτλερ να χαίρεται;

    Αλήθεια πως τολμάτε να μιλάτε για «… Έλληνες (που) αυτή τη στιγμή πάνε με όποιον δίνει τα λεφτά»; Ειλικρινά είμαι πολύ εκνευρισμένος μαζί σας κυρία Αρβελέρ, είμαι πιο εκνευρισμένος μαζί σας γιατί εσείς λέτε ότι είσαστε Ελληνίδα, ότι έχετε περάσει πολύ χειρότερα στην κατοχή … ότι ότι ότι … αυτή όμως την στιγμή είσαστε στο εξωτερικό, μέσα σε ένα πλούσιο σπίτι όπου δέχεστε τους ισχυρούς φίλους σας και αντί να πείτε δύο λόγια συμπάθειας για τους συμπολίτες σας, βγαίνετε και μιλάτε λέτε και έχετε κατέβει από τον Άρη μόλις σήμερα. Είναι ντροπή να βιάζετε ΚΑΙ εσείς την ψυχή των Ελλήνων πολιτών και να τους εξισώνεται με τους βιαστές του. Αυτούς τους βιαστές που εσείς δέχεστε στο σπίτι σας και τους δεξιώνεται, γελώντας και διασκεδάζοντας, ενώ την ίδια ώρα έκλεβαν (και κλέβουν) τον Ελληνικό λαό και έπαιζαν (και παίζουν) τα άθλια παιχνίδια τους.

    Αφού λοιπόν κυρία Αρβελέρ δεν γνωρίζεται, καλό θα είναι να σωπάσετε και να ενημερωθείτε. Αλλιώς γίνεστε μέρος του προβλήματος και όχι μέρος της λύσης. Συντάσσεστε με τους δυνάστες και όχι με όσους υποφέρουν, συντάσσεστε με τον Κρέοντα και όχι με την Αντιγόνη, συντάσσεστε με το άδικο και όχι με το δίκιο.

    Σας καλώ λοιπόν να έρθετε στην Ελλάδα και να επισκεφτείτε ένα κοινωνικό ιατρείο για να δείτε και να ακούσετε το δράμα που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες και ανάμεσα τους και οι ξένοι επισκέπτες μας. Εάν δεν το κάνετε κυρία Αρβελέρ τότε η εικόνα σας θα έχει πληγεί ανεπανόρθωτα στα μάτια όλων μας.



    Με εκτίμηση,

    Χρήστος Σιδέρης
    christos.sideris@hotmail.com

    Υ.Γ. Σας στέλνω ένα ρεπορτάζ του έγκυρου BBC για την κατάσταση της δημόσιας υγείας στην Ελλάδα. Αναμένω την απάντηση σας στην πρόσκληση μου για να επισκεφτείτε ένα κοινωνικό ιατρείο. Θα σας συνοδέψω εγώ εάν φυσικά το θελήσετε. Είμαι στην διάθεση σας.
    http://youtu.be/-rkKhwg0EPM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρακαλώ γράψτε μου το mail της κ. Ελένης Γλύκατζη - Ahrweiler. Θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί της.
    Με εκτίμηση
    Κώστας Θώδης
    Ktodis@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ κύριε Τσαβαλιά. Ονομάζομαι Στέργιος Κώνας και είμαι Πρόεδρος του Αγροτικού Κινήματος Ελλάδος. Το κόμμα μας θα οργανώσει τον Σεπτέμβριο του 2014 τις 4ες διεθνείς πολιτισμικές εκδηλώσεις στην Νάουσα. Επιθυμούμε να καλέσουμε την κυρία Αρβελέρ στις εκδηλώσεις μας για να την τιμήσουμε για την προσφορά της στον άνθρωπο και στον πολιτισμό. Παρακαλώ να μας στείλετε το τηλέφωνο ή το email της κυρίας Αρβελέρ στο stergioskonas@hotmail.com για να επικοινωνήσουμε μαζί της.
    Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kυρία Αρβελέρ,

    EΛΛΗΝΑΣ Ή ΡΩΜΙΟΣ
    Η μεγαλύτερη καταστροφή του Ελληνισμού –χωρίς αμφιβολία– έγινε κατά τη διάρκεια του 4ου μ.Χ. αιώνα, από τους Βυζαντινούς κατακτητές. Από τότε και για τα επόμενα 1500 χρόνια ακόμη και το όνομα Έλληνας απαγορεύτηκε
    . Στη διάρκεια αυτών των 1500 ετών ψάξτε να βρείτε το όνομα Έλληνας σε ό,τι έμεινε γραπτό στην Ελληνική γλώσσα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    Έγινε καταπιεστικά Ρωμαίος ή Ρωμιός και η Ελλάδα και οι Έλληνες ξεχάστηκαν για πάντα.
    Το όνομα Έλληνας ήταν απαγορευμένο.

    Συκοφαντήθηκε ανελέητα και κακόβουλα και έγινε συνώνυμο του ειδωλολάτρη, μία λέξη ειδικά κατασκευασμένη για τους Έλληνες
    .
    Κατά το υπόλοιπο της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, τα χρόνια του Βυζαντίου και κατά την oθωμανοκρατία, ο ραγιάς Ρωμιός είχε ξεχάσει τελείως την Ελλάδα, την Ελληνικότητά του και το ίδιο το όνομά του.

    ****Κανένας άλλος λαός στον κόσμο δεν πέταξε το όνομά του για να πάρει το όνομα του κατακτητή.

    Έμεινε, όμως, η Ελληνική γλώσσα η οποία εξυπηρέτησε το εκάστοτε κατεστημένο, αλλά και αυτή αλλοιώθηκε βάναυσα να το υπηρετεί. Χιλιάδες λέξεις πήραν άλλη σημασία που ήθελαν.

    Η 25η Μαρτίου 1821 έφτασε ως ένας εφιάλτης και τον ξύπνησε, γιατί στο υποσυνείδητο όλοι οι σκλάβοι Ρωμιοί ήξεραν ότι ήταν «Έλληνες». Αυτή ήταν η ζοφερή κατάσταση των Ελλήνων όταν ανέτειλε το 1821.
    Κατά την Αναγέννηση οι Ευρωπαίοι μάς «άνοιξαν» λίγο τα μάτια. Ακολούθησαν και άλλα 400 χρόνια σκλαβιάς. Μέχρι και το 1821 –και πολύ μετά από αυτό– η πραγματικότητα ήταν ότι όλος ο Ελληνισμός έμεινε πρώτα από όλα ανιστόρητος και συνεπώς ανελλήνιστος. Εβραϊκά κείμενα και Ψαλτήρι αντικατέστησαν Φιλοσοφία, Ιστορία, Θέατρο, Τέχνες, Επιστήμες, Πολιτική.

    Η ρωμιοσύνη τον κρατούσε απολίτιστο και κάτω από την εξουσία των δογμάτων και τον τυραννούσε πολιτικά, αλλά περισσότερο πνευματικά.

    Ακόμη και μετά το 1821 η Ευρώπη φιλελληνικά προσπάθησε να μάς βοηθήσει, αλλά το ρωμαίικο έμεινε πάντοτε εναντίον της Ελλάδας και κάθε τι Ελληνικό.

    Ακόμη και σήμερα οι ρασοφόροι και οι αυλικοί τους ονομάζουν τους προγόνους μας, τους φωτοδότες της ανθρωπότητας, τους ιδεολάτρες που έσπειραν το σημερινό μας πολιτισμό, χλευαστικά τους υποβιβάζουν και τους αποκαλούν ειδωλολάτρες!

    Η Ελληνικότητά μας ακόμη και σήμερα διαστρεβλώνεται, τις περισσότερες φορές αποκρύπτεται και αλλοιώνεται. Ο σημερινός Έλληνας αγνοεί το παρελθόν του και τον εαυτό του.

    Με τη ρωμιοσύνη γίναμε ένας λαός σχιζοφρενής.
    Τι μέλλον μπορεί να έχει ένας λαός ο οποίος δεν γνωρίζει την ένδοξη ιστορία και το λαμπρό παρελθόν του, το οποίο θα πρέπει να τον οδηγεί στο μέλλον για σημαντικότερα κατορθώματα;

    Ως ρωμιοί τι έχουμε δώσει στον κόσμο;
    Η Ευρώπη κατά την Αναγέννηση αναγεννήθηκε μέσα στο αρχαίο ελληνικό πνεύμα. Εμείς ζούμε μέσα σε ένα δογματισμό και κρατικισμό και αυτό ακριβώς μας απομονώνει από την Ευρώπη, αλλά περισσότερο εκμηδενίζει τις δημιουργικές δυνάμεις του Ελληνισμού.

    Με μία τόσο μακραίωνη ταπείνωση από τους ρασοφόρους, ο σημερινός Έλληνας δεν γνωρίζει το χθες και είναι ανίκανος να προβλέψει και να βαδίσει στο Ελληνικό του μέλλον.

    Αυτό μας έχει φέρει σε μία κατάσταση βαρβαρότητας που τη ζει σήμερα ο Έλληνας μέσα στη χρεοκοπία του.

    Το πιο σημαντικό πράγμα που μας έφερε τα ο 1821 –εκτός από την ελευθερία από τον οθωμανικό ζυγό– είναι που ξαναέφερε στην επιφάνεια και ζωντάνεψε τα ονόματα Ελλάς και Έλληνες.

    Να, λοιπόν γιατί η γενναία Ελληνική Επανάσταση αφορίστηκε τόσο πανηγυρικά!
    Η ρωμιοσύνη μας ήθελε ανιστόρητους, βάρβαρους και σκλάβους. Ποιός αμφιβάλει γι αυτό;

    Εάν έχετε διαβάσει δύο-τρία βιβλία Ιστορίας, βάλτε το χέρι στην καρδιά σας και πέστε τα ανωτέρω είναι ψέματα;
    Η καρδιά που χτυπάει Ελληνικά και βλέπει ελεύθερα και με πόνο την κατάντιά μας, θα ομολογήσει την αλήθεια που φαίνεται με γυμνό μάτι.
    Ας κοιτάξουμε λίγο γύρω μας.

    HΛΙΟΔΩΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
    pan1821@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεια σας. Θα ήθελα να επικοινωνήσω με την κυρία Άρβελερ για να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με τον Πλήθωνα (το Βυζαντινό φιλόσοφο). Το έχω ψάξει όσο μπορώ, όμως λόγω προβλήματος υγείας, δεν βγάζω άκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΩΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΤΙΜΗ Κ. ΑΡΒΕΛΕΡ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΟΜΙΛΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΤΙΜΗ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΟΜΙΛΙΤΗ. email : irozourbaki@hotmail.com ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΙΛΙΑΝΑ


    "Oι Τελευταίες ώρες..... της Πόλης "

    πενήντα δύο μερόνυχτα
    κι αποδρά ο Χρόνος
    κερώνουν
    οι δείκτες των ωρολογιών
    στο διηνεκές

    πενήντα δύο μερόνυχτα
    κι η Τραπεζούντα
    απόρθητη ακόμη μένει
    ζωτική

    πενήντα δύο μερόνυχτα
    απ'αρχές τ'Απρίλη
    ο Παλαιολόγος
    δε παραδίνεται
    στέκει ολόρθιο μεγαθήριο
    στην Ψυχή

    πιστός στο "Καλόν εντάφιον η βασιλεία"
    πενήντα δύο
    κι άλλες τόσες
    το πραγματώνει

    η Παλικαριά του δοκιμάζεται
    απ'την Ψευτοπαλικαριά
    απαλλάσσεται

    μα του Σουλτάνου
    η καλόκαρδη πυγμή
    ορίζει των Δυτικών την εμμονή
    σε κάθε δρασκελιά
    επικαλείται τον Αλλάχ

    πενήντα δύο ματωμένα μερόνυχτα
    αποτυπωμένα σε μια κόλλα χαρτί
    ως της 29ης Μαίου την αυγή
    τουρκεύει η Χριστιανοσύνη

    πενήντα δύο ματωμένα μερόνυχτα
    καταλύουν το Δεσποτάτο του Μυστρά
    γδύνουν την Οικουμένη

    με μια Ψευτοπαλικαριά
    που δε σφιχταγκαλιάζεται!!!!!!!!!!

    με εκτίμηση ΑΝΝΑ ΗΛΙΑΔΟΥ/annilid@yahoo.gr
    αυτό το ποίημα το έγραψα μόνη μου και μου θυμίζει πολύ τις ρίζες μου! ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα σας,
    Θα ήταν εξαιρετικά μεγάλη τιμή για τους ξεναγούς και το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών της Ελλάδας να δεχτούν την κα Άρβελερ ως τιμώμενη και κύρια ομιλήτρια του Επιμορφωτικού μας Σεμιναρίου με θέμα τη βυζαντινή και Μεσαιωνική Ελλάδα.
    elenasulioti@yahoo.com
    Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παρακαλώ αν μπορείτε να μου αποστείλετε ένα email για επικοινωνία με την κ. Αρβελέρ. Σας ευχαριστώ.

    email επικοινωνίας: otiskarampelesis@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα. Θα ηθελα, εάν είναι δυνατόν, ενα email για να επικοινωνήσω με την κυρία Αρβελέρ ή μια διεύθυνση να της αποστειλω το βιβλίο που είχα υποσχεθεί. Ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλησπέρα . Θα ήθελα αν μπορείτε ένα e-mail για επικοινωνήσω με την κυρία Αρβελέρ.Σας ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Ελένη Arveler και αν είναι δυνατό να κάνω μια ερώτηση. Η Ιστορία σχετικά με την μητέρα του Κωνσταντίνου σχετικά με τον τίμιο σταυρό είναι αληθινή ή και αυτό ένα ψέμα. Ευχαριστώ Αναστάσιος Κουτούμπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θα ήθελα να στείλω και εγώ ένα μικρό γράμμα στην Prof Ελένη Arveler για να την ευχαριστήσω, Υπάρχει δυνατότητα για να έχω μια ταχυδρομική διεύθυνση Αναστάσιος Κουτούμπας Γεωργίου Ιακωβίδη 3 2047 Λευκωσία Κύπρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλησπέρα σας, Σας παρακαλώ πολύ, εάν υπάρχει η δυνατότητα αυτή, θα ήθελα να ζητήσω από την κα Αρβελέρ μία συνάντηση για να την γνωρίσουν οι κόρες μου 12 και 10 ετών. Μια συζήτηση έστω 10 λεπτών μαζί της πιστεύω ότι θα βοηθούσε πάρα πολύ την γενικότερη εξέλιξή τους. Μπορείτε να μου απαντήσετε στο email μου kostas@pantaneos.com . Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κωνσταντίνος Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημέρα σας,
    ονομάζομαι Σοφία, είμαι 16 χρονών και φοιτώ στο Γενικό Λύκειο Χρυσούπολης. Έχω λάβει μέρος σε ένα πανευρωπαικό πρόγραμμα (etwinning) που έχει ως θέμα την θέση της γυναίκας στην σύγχρονη κονωνία. Θα ήταν μεγάλη τιμή και χαρά, αν θα μπορούσε η κυρία Αρβελέρ, ως μια γυναίκα με διεθνές κύρος να μας περιγράψει τις δυσκολίες που συνάντησε για να φτάσει στην κορυφή, είτε με μία ολιγόλεπτη τηλεδιάσκεψη είτε μέσω email.
    Email επικοινωνίας: smalisophia27@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θα ήθελα να με πληροφορήσετε για ένα email επικοινωνίας με την κα Αρβελέρ. Επιθυμώ να την ενημερώσω σχετικά με ένα προς έκδοση βιβλίο μου. Παρακαλώ,λοιπόν, να τις διαβιβάσετε την επιθυμία μου, καθώς και τον λόγο που ζητώ να επικοινωνήσω προσωπικά μαζί της. Αντώνης Δερνέλλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θα ήθελα να με πληροφορήσετε για ένα email επικοινωνίας με την κα Αρβελέρ. Επιθυμώ να την ενημερώσω σχετικά με ένα προς έκδοση βιβλίο μου. Παρακαλώ,λοιπόν, να τις διαβιβάσετε την επιθυμία μου, καθώς και τον λόγο που ζητώ να επικοινωνήσω προσωπικά μαζί της. Αντώνης Δερνέλλης, a.dernellis@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΗΜΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ Νο του κινητού σου ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΝΕΟ.
    ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 14/8 ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ.
    ,6988665147 Η 2431037792

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χαίρετε! Μία μαθητική ομάδα στο σχολείο όπου υπηρετώ εκπόνησε εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα το μικρασιατικό ελληνισμό. Στο πλαίσιο του προγράμματος δημιουργήθηκε ένα ντοκιμαντέρ με προφορικές μαρτυρίες προσφύγων από το Κέντρο Μικρασιατικών Σπουδών. Η έμπνευση για τον τίλο και τη βασική ιδέα που διατρέχει το ντοκιμαντέρ υπήρξε προϊόν έμπνευσης από το τελευταίο βιβλίο της κ. Γλύκατζη-Αρβελέρ. Θα ήταν τιμή μας αν μπορούσε η κ. Αρβελέρ να αφιερώσει δέκα λεπτά και να παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ, για τη δημιουργία του οποίου συνέβαλε εν αγνοία της η ίδια. Το ντοκιμαντέρ επιγράφεται "Με το χέρι στην καρδιά" και φιλοξενείται στο YouTube στο κανάλι του Γενικού Λυκείου Μούδρου Λήμνου: https://youtu.be/j8izYqsJkGc. Σας ευχαριστώ, Με εκτίμηση, Μελίνα Γραμματικοπούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αγαπητή Κυρία Αρβελέρ, Ηταν τιμή μου που σας γνώρισα από κοντά πριν περίπου 7 χρόνια, στην Κύπρο. Εκτοτε σας παρακολουθώ. Θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί σας σήμερα. Μπορώ να έχω στοιχεία επικοινωνίας, σας παρακαλώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή